sunnuntai 30. marraskuuta 2008

God Accused Of Selling Cocaine Near Tampa Church.

Näin otsikoitiin näyttäviä uutisia. Ensin kun törmäsin siihen, ajattelin että uskaltaako ateisti sitä lukeakaan. Sehän todistaisi sekä sen että Jumala on olemassa, että sen että pelkomme Jumalan rakastavan luonteen erikoisuuksista pitäisivät paikkaansa. Tyyppi, joka on kaikkihyvä ja sallii ruton ja AIDSin on jotain sellaista, jonka voisi luulla myyvän kokaiinia kirkon lähellä. Jos uutinen olisi ollut totta, olisin luonnollisesti kääntynyt hartaaksi kristityksi. Nyt luin uutisesta kuitenkin seuraavaa:

"Police say a man named God was arrested near a Tampa church for selling cocaine. Authorities began investigating God Lucky Howard in April, and he was arrested on Saturday. Police say he sold the cocaine to undercover detectives in his neighborhood. When officers searched his home, they reported finding another 22 grams of cocaine and a scale."

Eli paljastui että kiinni oltiin saatu vain mies jonka nimi on God. Artikkelissa oli hänestä oikein kuvakin. Ja jo Raamatunkin mukaan mies on Jumalan kuvaksi tehty, joten miksipä ei?

Ei kommentteja: