perjantai 26. syyskuuta 2008

My Apologies!

John Pieret löysi jännittävän tapahtuman. The National Conference on Christian Apologetics on pitämässä konfrenssin, jossa käsitellään kristinuskon puolustamista. Kuinka kristinuskoa puolustetaan kritiikkiä vastaan. Tarkemmin:

"the trustworthiness and authenticity of the Bible, the resurrection, and ancient evidence for the life of Christ, absolute truth, and why it matters; discuss Creation vs. evolution; overcome spiritual doubts; reach skeptics with the Gospel; provide a Christian response to Islam; answer atheism / agnosticism; provide a Christian response to cults, a Christian response to the occult and respond to popular media themes related to the Christian faith [such as popular books like The God Delusion and Misquoting Jesus], and more."

Eli Raamatun autenttisuuden puolustaminen, kuolleita nousemisen puolustaminen, Kristuksen elämää koskeva historiallinen aineisto, myös absoluuttinen totuus on käsiteltävissä aiheissa. Aiheena on myös kreationismin puolustus evoluutiota vastaan. Raamattua halutaan myös käännyttää skeptikoille, islamisteille ja muille tahoille, eikä kristillistä uskoa käsittelevää populaarikulttuuriakaan unohdeta.

Tässähän ei sinällään ole mitään erityistä, mutta tapahtumaan osallistuu myös sellainen herra jonka nimi on William Dembski. Hän edustaa Intelligent Designiä, Älykästä Suunnittelua. Itse asiassa hän on eräs sen kovimmista nimistä. Tämä taas ei mitenkään liity kreationismiin eikä uskontoon, koska niinhän he meille kertovat: ÄS ei ole kreationismia piste.

Ihmettelenkin, miksi William Dembski on katsottu kutsun arvoiseksi. Ihmettelen myös miksi hän on siihen suostunut. Ihmettelen myös onko hänen luentojensa aiheena kreationismin puolustaminen evoluutiota vastaan.

Tosin en enää ihmettele mitään mikä liittyy ÄS:ään. Esimerkiksi tämä linkki näyttää että W.Dembski samanaikaisesti moittii materialisteja siitä että he ovat hävinneet "älyllisen sodan" ja yrittävät saada nyt vain poliittista valtaa, samalla kun hän jättää huomiotta sen, että redusoimaton kompleksisuus, flagella, puhumattakaan kompleksista spesifistä kompleksisuudesta, eivät ole menestyneet. Hän ei itse asiassa edes mainitse niistä, vaan kertoilee kuinka ÄS -äläiset ovat tehneet hyvin ja tarvitsevat enää sen poliittisen vallan. Näyttää siis siltä että Kiila -dokumentti etenee alkuperäissuunnitelman tahdilla. Ulos päin tämä näyttää siltä että tutkimustyö ja menestys tieteessä on jouduttu pakon edessä hylkäämään, mutta muilta osin Kiila on aikataulussaan.

Ei kommentteja: