maanantai 5. lokakuuta 2009

Halpa deittiohje.

Kun puhutaan deittailusta, on tietenkin tärkeää sanoa oikeita asioita. Kontaktin saaminen toiseen on ensiarvoisen tärkeää. Karkeasti voidaan sanoa että älykkään kuvan antaminen itsestä, toisen kehuminen ja täsmälliset ja vain vähän epämääräiset asiat auttavat.

Tarkemmin sanoen selviää, mitkä haittaavat ja mitkä auttavat. Oudot lyhenteet, ja seksistinen kieli johtaa epäsuotuisiin asioihin. Outo kielenkäyttö ja slangi haittaavat, ne antavat epämiellyttävän kuvan.

Selvää on myös se, että ateismin mainitseminen tuo runsaasti lisää suosiota, paljon enemmän kuin kristittynä olemisen mainitseminen. Kiinnostuksen kohteet tuovat suosiota, vaikka ne olisivat jotain outoakin, kuten zombiet tai bändi.

Sen sijaan Jumalan mainitseminen vie tilin pakkasen puolelle. Allah ja Jeesus ovat vain hiukkasen kiinnostavia. Häviävät vertailussa Zeukselle.

Ihmiset ilmeisesti tietävät, että uskovaisen kanssa suhteessa on paitsi ihmisen oikeudet, myös ideologian oikeudet. Sitä pitäisi mennä naimisiin paitsi sen toisen ihmisen kanssa, myös Jumalan kanssa. Mukana on aina kolmas pyörä. Ja ehkä ateistit vain ovat kiinnostavia.

Siitä en tiedä, mutta minä olenkin vain viestintuoja.

Ei kommentteja: