lauantai 6. helmikuuta 2010

Haaste.

Tämänkin blogin kommenteista on löydettävissä useampikin uskovainen joka on esittänyt olevansa tasapuolinen uskontoa käsitellessään. Esiin on tullut muun muassa maininnat siitä miten he ovat puolustaneet ateisteja.

En ole ikinä törmännyt tälläiseen ilmiöön. Eli sellaiseen tilanteeseen jossa uskovaisen tasapuolisuus olisi sellaista että se ryntäisi moittimaan uskonveljeä siitä miten tämä polkee ateisteja. Internet on kuitenkin laaja paikka.

Annan haasteenomaisen pyynnön, etenkin hyville uskonveljille. Etsikää kokoonpano näistä tilanteista. Päivämäärän on oltava kirjattu ennen tämän blogin kirjoittamispäivää, jotta joku ei vain tarkoituksenmukaisesti tämä blogikommentti mielessään tee jotain jota ei muutoin tapahtuisi.

Mukana on oltava linkki, ja mielellään kuvaus tilanteesta. Uskovaisen on puolustettava ateistia toista uskovaa vastaan. Sitten katsotaan missä tilanteissa tätä tapahtuu. Ja miten suurta se on "sulla on oikeus mielipiteeseen mutta" -tyylinen ei ole ateistin puolustus, vaan pehnemmetty hyökkäys joka on naamioitu teennäisellä esikohteliaisuudella.

I'm not holding my breath. Mutta ehkä jotain löytyy!

1 kommentti:

Paholaisen Asianajaja kirjoitti...

Teen tästä muistilapun. Jos sattuisi surffailessa tulemaan vastaan sopiva esimerkki.